Είμαστε μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα για να μας επισκεφθείτε. Όλες οι παραγγελίες φεύγουν από την κεντρική μας αποθήκη με Κούριερ και αντικαταβολή. 

Διεύθυνση αποθήκης: Αγίου Δημητρίου 8, Σπάτα Αττικής

Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις πριν μας στείλετε ένα μήνυμα

Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,95€ ανεξαρτήτου βάρους του πακέτου. Για παραγγελίες άνω των 60€ δωρεάν έξοδα αποστολής

Μόνο με αντικαταβολή! Κανένα άγχος για σύνδεση με κάρτες ή τράπεζες. Παραλαμβάνετε και πληρώνετε τον κούριερ την στιγμή της παράδοσης!

Παράδοση 1 με 3 εργάσιμες ημέρες
Σε δυσπρόσιτες περιοχές, μπορεί να καθυστερήσουν 1 με 3 ημέρες επιπλέον.

Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας stokatastima.gr είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς δεν μεταφέρεστε σε καμία εξωτερική σελίδα πραγματοποίησης πληρωμών. 

Προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται, είναι τα απαραίτητα για την διεκπεραίωση αποστολής και παραλαβής της παραγγελίας στην διεύθυνση σας.

Για τους χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας (εάν υπάρχουν), αποθηκεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν, να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν τις προσωπικές τους πληροφορίες ανά πάσα στιγμή (εκτός από το ότι δεν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του ιστότοπου μπορούν επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες για να μπορούν να εκτελέσουν την αποστολή των προϊόντων. 

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία (σελίδα chechout) θα αποθηκευτεί στον ιστότοπο μας και θα μεταφερθεί στην κεντρική αποθήκη σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, ώστε να αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία Κούριερ. 

Μόλις φτάσει η παραγγελία σας στο κατάστημα courier  της περιοχής σας, θα λάβετε σχετική ενημέρωση για την παραλαβή της από τον υπεύθυνο υπάλληλο Κούριερ. 

Επικοινωνήστε μαζί μας